04 april 09:07, Polisinsats/kommendering, Trollhättan

Sammanfattning från gårdagskvällens insats gällande bilträffar i Trollhättan samt Uddevalla med omnejd.

Överby, Trollhättan har varit mycket lugnt under kvällen. Cirka 300-400 fordon samlades på Torps parkering vid Coop i Uddevalla. Det var bra stämning och folket skötte sig bra. När de flesta lämnat runt kl. 00, återstod cirka 50 bilar. Vid den tidpunkten ökade berusningsgraden och det blev något stökigare på platsen.

2 omhändertagna för berusning.

15 Obot/böter.

1 drograttfylleri.

1 omhändertaget körkort.

70 fordonskontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.