04 april 10:15, Stöld/inbrott, Jönköping

Bil stals från företag.

08:32 Polisen larmades till ett företag på Huluängsvägen i Hovslätt, Jönköping. En förbipasserande hade sett dörrar till företaget stå vidöppna och misstänkte att något inte stämde då det borde vara stängt under påsken.

Polis åkte till platsen och kunde konstatera att en fönsterruta till lokalen var sönderslagen. Efter kontakt med ägaren kunde det också konstateras att en bil hade stulits.

10:15 Den stulna bilen är lastbilsregistrerad pickup av märket Mazda och har efterlysts som stulen. En anmälan om stöld är upprättad och en brottsplatsundersökning är utförd. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.