05 april 07:46, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr.

19:38, brand, Varberg

Vi får in ett samtal om att någon har eldat sopor och tappat kontrollen över branden. Räddningstjänst och polis åker till platsen. Elden släcks och patrullen skriver en anmälan om brand utan misstanke om brott.

02:15, inbrott, Varberg

Via en övervakningskamera ser ett vaktbolag att en person rör sig inne i en villa, som är under uppbyggnad. En patrull och en hundförare larmas till platsen. När de kommer fram finns det ingen gärningsperson kvar. Oklart vad som är stulet. Patrullen skriver en anmälan om inbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.