05 april 09:28, Misshandel, Jönköping

Kvinna gripen för misshandel mot man.

06:44 Polisen larmades till en lägenhet i Torpa i Jönköping med anledning av ett bråk.

I lägenheten befann sig en man och en kvinna.

07:43 Efter att ha pratat med båda parterna greps kvinnan för misshandel av mannen. Kvinnan, som är i 25-årsåldern, ska ha slagit mannen och rivit sönder hans kläder. Kvinnan fördes till polisstationen för förhör.

Mannen kontrollerades av ambulanspersonal på plats men behövde inte följa med till sjukhus.

Texten kommer att uppdateras när det har beslutats om kvinnan ska anhållas eller släppas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.