Uppdaterad 05 april 11:26: 05 april 09:47, Trafikolycka, Askersund

Uppdaterad 05 april 11:26

Lastbil på tvären över RV50 strax söder om Åsbro, Askersunds kommun.

Uppdatering: RV50, norrgående körfält, är i nuläget öppet för trafik. Eventuellt kan det behövas stängas av i samband bärgning. Södergående trafik leds in genom Åsbro samhälle via gamla riksvägen. Kommer ut på RV50 längre söderut.

Lastbil har på okänt vis ställt sig på tvären över vägen. Inga kända personskador. Kommer att bli stopp i trafiken. Med tanke på olyckan på E20 och denna bör trafikanter undvika dessa vägar. Välj tidigt annan väg även om den blir några mil längre.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.