06 april 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

22.29 Stenungsund, stöld

Vid Skräddarevägen är det en man som tar sig in i ett garage som tillhör en boende. Ägaren griper mannen och gripandet övertas av polis. Mannen är misstänklt för stöld, olaga intrång och narkotikabrott eget bruk.

00.35 Lysekil, stöld/inbrott

Vid Kungsgatan är det flera personer som hoppar ur en bil och går fram till Team Sportiabutiken och krossar rutor. De tar sig in i butiken och ses bära ut saker som lastas i bilen. Oklart vad som saknas och tjuvarna åkte från platsen i okänd riktning.

01.41 Ale, bilbrand

Vid Nödinge centrum är det en parkerad bil som börjar brinna och elden sprider sig även till en annan parkerad bil. Polisen skriver två anmälningar gällande skadegörelse genom brand.

01.59 Orust, brand

Polis och räddningstjänst larmas till Strandvägen i Henån med anledning av att det börjat brinna i gräset i närheten av Cirkel K-tappen. Räddningsräddningstjänsten släcker och polisen skriver en anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet. Oklart vad som orsakat branden.

03.19 Göteborg, narkotikabrott

I Slottsskogen kontrolleras en manlig mopedist i 35-årsåldern som kört fast i leran med sin moped. Han misstänks vara påverkad och får följa med för provtagning. Han rapporteras även för grov olovlig körning och en anmälan upprättas gällande brott mot knivlagen samt narkotikainnehav.