06 april 06:50, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Thomas Agnevik. Till kvällen kommer Björn Öberg.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 22 ärenden som rör Södermanlands län. Ingen har gripits. En person har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

De ärenden som polisen har hanterat är framförallt trafikbrott, ett fåtal viltolyckor utan personskador (dovhjort och rådjur) samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.