06 april 16:49, Rån, Sollentuna

Överfallslarm från butik i Häggvik efter att två unga gärningsmän tillgripit gods.

Polis är på plats i Häggvik med anledning av ett rån. Det var klockan 16.49 som personal vid en butik larmade då två maskerade gärningsmän i tonåren varit inne i butiken och tillgripit kontanter och tobak. I samband med händelsen, som rubriceras som rån, uppvisade gärningsmännen ett knivliknande föremål.

Gärningsmännen sprang sedan från platsen via Häggviksvägen i riktning OKQ8.

Polis pratar med vittnen och söker efter gärningspersonerna. Polis går även igenom övervakningsfilm.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.