06 april 21:16, Misshandel, Norrköping

Oklara uppgifter kring misshandel vid snabbmatsrestaurang.

19.44 Polisen fick samtal om att det precis hade varit ett bråk eller en misshandel vid en snabbmatsrestaurang vid köpcentrumet i Hageby. Flera personer hade varit inblandade som sedan hade lämnat i en bil.

Flera polispatruller kom till platsen. Då fanns varken någon misstänkt eller något drabbad kvar.

21.10 Polisen har spärrat av ett område för att leta efter eventuella spår.

Patrullerna har också pratat med folk på platsen för att försöka få fram mer information. Någon misstänkt eller drabbad har i nuläget inte hittats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.