07 april 03:10, Narkotikabrott, Solna

Polisen har varit på ett hotell i Solna då yngre personer är högljudda i ett av rummen.

En av de personerna, en man i övre tonåren, som kontrollerades på hotellrummet togs med till stationen för fortsatt utredning angående narkotikabrott genom eget bruk.

Polisen kommer informera kommunens socialtjänst då personerna som kontrollerades i hotellrummet var under 18 år. Två av de kontrollerade omhändertogs med stöd av 12§ polislagen och kördes hem till vårdnadshavare. De omhändertogs eftersom polisen ansåg att de befann sig på en plats där det fanns risk för deras hälsa och utveckling.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.