07 april 11:38, Rattfylleri, Ljusdal

En polispatrull stoppar och kontrollerar ett fordon på Ramsjövägen. en kvinna som kör bilen rapporteras för drograttfylleri.

Föraren till bilen en kvinna i 30-års åldern rapporteras för drograttfylleri, grov olovlig körning och ringa narkotika brott eget bruk.

Bilen tog polisen i beslag enligt trafikbrottslagen 7§.

7 § Ett fordon som har använts vid brott enligt denna lag får förklaras förverkat, om det behövs för att förebygga fortsatt sådan brottslighet och förverkande inte är uppenbart oskäligt. Detsamma gäller annan egendom som har använts som hjälpmedel vid brott enligt denna lag

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.