Uppdaterad 07 april 14:30: 07 april 09:44, Trafikolycka, personskada, Sundbyberg

Uppdaterad 07 april 14:30

Polisen har varit vid en olycka som skedde på Huvudstagatan vid korsningen med Storgatan.

Olyckan skedde när en fordonsförare körde in i personbilen som stod och väntade vid en trafiksignal som markerade rött.

Polisen identifierade de båda förarna. Personbilsföraren hade talat om att han hade ont i nacken efter olyckan.

Uppdatring klockan 14:28

Polisen kommer utreda olyckan i en förundersökning angående vållande till kroppsskada samt ej anpassat avstånd till framförvarande fordon. Den fordonsförare som körde in i personbilen var en lastbilschaufför, det är han som är misstänkt för de brott som polisen utreder.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.