Uppdaterad 07 april 20:00: 07 april 18:07, Trafikolycka, Eskilstuna

Uppdaterad 07 april 20:00

Kollision vid Stenkvistarondellen. Två gripna.

16:57 Polis larmades till riksväg 53 i Stenkvista utanför Eskilstuna med anledning av en trafikolycka. Flera bilar ska ha varit inblandade i någon form av kökrock.

17:06 Polispatrull på plats. Enligt tidiga uppgifter ska tre bilar vara inblandade.

17:20 En bärgare har kallats till platsen.

19:23 Det var rörigt och bråkigt på plats när polispatrull kom fram men efter utredningsåtgärder greps två män. Den ena i 35-årsåldern och den andra i 25-årsåldern. De är i nuläget misstänkta för grov skadegörelse, försök till misshandel, vårdslöshet i trafik och olaga hot. Tre personer fördes med ambulans till sjukhus för en rutinkontroll.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.