Uppdaterad 07 april 20:42: 07 april 20:15, Misshandel, Gislaved

Uppdaterad 07 april 20:42

Man gripen för misshandel av butikspersonal.

18:50 Polis larmades till en matbutik i Gislaved med anledning av en misshandel. Personal i butiken ska ha ertappat en man som försökte stjäla varor och tagit med sig honom till ett kontor. Där ska mannen ha blivit aggressiv mot personal och slagsmål ska ha uppstått. Polis på plats har gripit mannen i 50-årsåldern för misshandel och ringa stöld. Polis har också hållit i vittnesförhör. Målsägande ska inte ha behövt vård av ambulans.

20:41 Efter en del utredningsåtgärder har brottsrubriceringen ändrats till rån i motvärnsfallet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.