08 april 09:46, Stöld, Gävle

En man hittar en främling i sin bil.

En man i 25-årsåldern kommer ut till sin bil på Hagtornsgatan och upptäcker en främmande man i framsätet. Den främmande mannen försöker cykla från platsen men bilägaren ställer sig i vägen och de båda männen börjar brottas med varandra. Den främmande mannen visar upp en kniv och cyklar sedan vidare.

Flera patruller söker i området men ingen misstänkt gärningsman anträffas.

Gärningsmannen fick bland annat med sig en vinkelslip och en batteriladdare från bilen.

Polisen skriver anmälningar om stöld och olaga hot.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.