08 april 12:51, Trafikolycka, Jönköping

Uppdaterad 08 april 13:17

Personbil och lastbil i olycka.

11:56 SOS larmade polis, räddningstjänst och ambulans till E4 norrgående riktning. I höjd med Ljungarum hade det inträffat en trafikolycka.

Enligt de initiala uppgifterna hade en personbil kört mot körriktningen och krockat med en lastbil. Dessa uppgifter kommer från inringaren och är inte bekräftade av polis på plats. Ingen person ska ha skadats allvarligt.

12:01 Polis var på plats och dirigerar trafik. 

 

12:09 Bärgare beställdes till personbilen.

13:00 Personbilen bärgades och polisen lämnade platsen. Ingen person har kommit till fysisk skada och ingen bil hade kört i fel körriktning. Lastbilen som kom från riksväg 40 och skulle byta fil till E4 såg inte personbilen utan körde in i den. Föraren av lastbilen, en man i 55-årsåkdern, fick ordningsbot på plats för att inte ha iakttagit väjningsplikt och får betala 2000 kronor i böter.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.