08 april 13:29, Försvunnen person, Malmö

Äldre man försvunnen, Regissörsgatan.

Polisen söker efter 73-årige Lars som har försvunnit från sin bostad på Regissörsgatan vid klockan 10 idag. Lars är 170 centimeter lång, smal och klädd i blå jeans, svarta skor, svart jacka och mörkblå mössa. Han går snabbt och är kontaktsökande, men kan uppfattas som förvirrad.

Platser som Lars kan befinna sig på är köpcentrum, Katrinetorp, Klagshamn och Stolpalösa koloniområde. Han kan även söka sig till trappuppgångar.

Ser du eller har du nyss sett en man som stämmer in på signalementet? Hör av dig till polisen på 112.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.