Uppdaterad 08 april 17:40: 08 april 15:46, Trafikolycka, Lekeberg

Uppdaterad 08 april 17:40

Larm om kollison mellan lastbil och mopedbil på LV204 i Mullhyttan

Skadeläget är oklart för de inblandade.

Räddningstjänst, ambulans och polis är på väg till platsen.

UPPDATERING KL 16:05 Enligt räddningstjänsten som anlänt till platsen har ingen av de inblandade skadats allvarligt vid kollisionen. Det är begränsad framkomlighet förbi olycksplatsen.

NY UPPDATERING. Ingen av de inblandade hade behov av akut sjukvård. Polispatrullen kommer att upprätta en anmälan om trafikolycka där det får utredas vidare om någon av de inblandade har gjort sig skyldig till brott i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.