02 maj 07:56, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr.

19:13, misshandel, Falkenberg

En man har blivit misshandlad på Mellangårdsvägen och ligger på marken. Han ska enligt uppgift även blivit påkörd med en bil. Ett antal gärningspersoner försvinner från platsen i en bil. Mannen förs till sjukhus. Oklart skadeläge. En anmälan om grov misshandel är upprättad.

21:33, stöld genom inbrott, Halmstad

Vi får in ett samtal om att det har varit inbrott i en byggnad i Trönninge. Patrull på plats kan konstatera att någon har försökt ta sig in genom en ruta. Patrullen genomför dörrknackning i området. Oklart vad som har blivit stulet. En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.