Uppdaterad 02 maj 16:06: 02 maj 14:38, Stöld, Sundbyberg

Uppdaterad 02 maj 16:06

Samtal om pågående inbrott i Lilla Alby.

En person som bevittnade ett misstänkt pågående inbrott i ett garage i Lilla Alby ringde polisen. Polis beordrades till platsen och då patrullen kom dit så påträffades en person som överensstämde med signalementet som fanns.

Polisen jobbar nu med att förbättra lägesbilden.

Uppdatering klockan 16.06

Det visade sig att inget inbrott hade skett i garaget. Däremot avlägsnades två personer från platsen och en anmälan om narkotikabrott innehav samt brott mot knivlagen kommer att upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.