Uppdaterad 03 maj 07:52: 03 maj 07:26, Trafikolycka, Motala

Uppdaterad 03 maj 07:52

Cyklist påkörd.

06.52 SOS larmade om en trafikolycka vid korsningen Varamovägen / Stjärnvägen i Motala. Enligt initiala uppgifter skulle en cyklist ha blivit påkörd av en bilist. Cyklisten skulle vara vaken och talbar men ha ont i ett ben. Polis och ambulans åkte till platsen.

07.07 Polis på plats.

07.45 Polisens presstjänst har inga nya uppgifter om skadeläget.

Olyckan inträffade i en korsning och polisen skriver en anmälan om att ej ha iakttagit väjningsplikt, för att utreda om brott låg bakom händelsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.