Uppdaterad 03 maj 18:47: 03 maj 16:59, Rån övrigt, Falköping

Uppdaterad 03 maj 18:47

Rån av mobiltelefoner vid resecentrum.

En yngre kille kontaktar polisen och uppger att han blivit rånad på två telefoner vid Järnvägsgatan av tre yngre gärningsmän. Händelsen ska ha inträffat ca 30 minuter före det att polisen får vetskap.  Inga uppgifter om fysiska skador. Offret har fått låna en telefon för att kunna larma polis.

Sista iakttagelsen av gärningsmännen var när de gick ner via en tunnel under järnvägsspåren. Polis på väg till platsen.

Kl 17.16: Polis på plats. Det visar sig vara två yngre killar som blivit utsatta för brottet. Polisen kör hem de två brottsoffren och upprättar anmälan. Ingen gripen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.